Over Ons

Alles over

Crypto Crime Training!

Wij zijn een team van ervaren professionals in de cryptowereld, met een passie voor het bestrijden van financiƫle criminaliteit in deze snelgroeiende markt. Ons team bestaat uit experts op het gebied van Crypto, KYC/CDD-analyses, risicobeoordelingen, transactiebewaking en compliance.

Ons doel is om onze cursisten te voorzien van kennis en vaardigheden die nodig zijn om vanuit welke rol dan ook organisaties te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen van cryptocriminelen. Denk hierbij aan witwassen, terrorismefinanciering, fraude, illegale transacties en belastingontduiking.

Wij hebben een vanuit onze specifieke ervaring op het gebied van cybercrime, het bank -en verzekeringswezen, hacken, blockchain en cryptovaluta een uitgebreide training ontworpen. Via deze training zorgen wij ervoor dat elke cursist zijn kennis en vaardigheden zodanig ontwikkeld dat het herkennen van cryptocriminaliteit geen probleem meer is.

Onze training wordt gegeven door ervaren trainers die ervoor zorgen dat alle informatie op de juiste en toepasselijke manier wordt overgebracht. Dat is de reden dat de training bestemd is voor zowel de nieuwkomer in de cryptowereld en ook de personen met ervaring met cryptovaluta.

Bij Crypto Crime Training ben je aan het juiste adres voor de beste opleiding en ondersteuning.

KYC & AML & CDD

De perfecte training voor analisten op het gebied van CDD, AML en KYC