Blockchain onderzoeken

Wij nemen het volledige onderzoek uit handen!

Wij ontzorgen jullie bij complexe vraagstukken. Denk aan het volgen van talrijke cryptotransacties om de definitieve crypto wallet te identificeren waar uitgecasht wordt.

Opbouw Blockchain onderzoek

Hoe gaat een onderzoek in zijn werk?

1. Kennismakingsgesprek

Waar staan jullie op dit momentin het onderzoek? Wie of wat is erbij betrokken en wat hebben jullie zelf al onderzocht? Je staat in direct contact met de crypto specialist om zo een goede inschatting te maken van de samenwerking.

2. Offerte

Na het introductiegesprek hebben wij de juiste vragen gesteld om een inschatting te maken van de kosten. Dit wordt overzichtlijk in een offerte verwerkt en vrijblijvend met jullie gedeeld.

3. Onderzoek

Start van het Crypto onderzoek! Tijdens het onderzoek gaan onze blockchain specialisten het vraagstuk proberen op te lossen. Indien gewenst kunnen wij tussentijds updates geven en jullie op de hoogte houden van de voortgang.

4. Rapportage

Nadat het onderzoek is afgerond komen wij met een uitgebreide rapportage. Deze rapportage zorgt ervoor dat jullie een onafhankelijk document hebben van een specialist die een bepaalde conclusie trekt over jullie Crypto vraagstuk. In de rapportage geven wij vaak concrete vervolgstappen om jullie op weg te helpen in dit vraagstuk.

5. Nabespreking

Nadat de rapportage is aangeleverd en door jullie is doorgenomen kunnen er nog vragen zijn. Wij bespreken het onderzoek altijd kosteloos na en geven een inkijkje in de werk en denkwijze van onze blockchain onderzoekers.